Wapens gevonden bij controle auto in Huigpark

Agenten hebben gisteravond bij een voertuigcontrole een 20-jarige man uit Zoeterwoude aangehouden die met wapens rond bleek te rijden. De agenten zagen aan het begin van de avond een auto met twee mannen in het Huigpark staan. Ze controleerden de mannen die een joint aan het draaien waren. Tijdens de controle zagen agenten een busje pepperspray in de deur van de auto zitten. Daarop hielden zij de 20-jarige bestuurder aan en onderwierpen ze de hele auto aan een nadere controle.

Daarbij vonden de agenten nog meer wapens. Een taser, een busje traangas en een tas met patronen voor een gaspistool. Ook lag er nog illegaal vuurwerk in de auto. Omdat de verdachte gaspatronen bij zich had, ging de politie ook een kijkje nemen in zijn woning. Daar werden drie nepvuurwapens en pepperspray gevonden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×