Op 8 mei gingen de deuren al open, maar aanstaande zaterdag vieren Willeke van der Meer en haar medewerkers het officiële feestje van de doorstart van Kooyker. (Foto: Chris de Waard).

Boekhandel Kooyker viert zaterdag feest

Boekhandel Kooyker viert aanstaande zaterdag de heropening met een flink aantal activiteiten. Tijdens de feestelijke opening zijn er akoestische optredens van leerlingen van de Rockschool tussen 11.00 en 16.00 uur en draagt de Leidse dichter Gideon Roggeveen tussen 12.30 en 13.00 uur voor uit zijn debuutbundel ‘Hallo mensen’.

Ook de buren worden bij het feest betrokken. Overbuurman Simon Levelt zorgt voor koffie met wat lekkers en bij Roberto’s kan iedereen ’s middags op vertoon van de kassabon een gratis ijsje halen. Ook is er een grabbelton met kleine en grote prijzen, waaronder 1 minuut gratis winkelen op de eerste verdieping van boekwinkel aan de Breestraat 93.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×