Op 1 juni loopt de Leidse Hout weer vol met muziek- en cultuurliefhebbers tijdens de vierde editie van SummerJazz. (Foto: PR).

SummerJazz dit jaar groter en grootser

Komende week begint in de Leidse Hout de opbouw van het SummerJazz-festival. Het wordt dit jaar groter dan voorheen. Zo komt er een extra podium en is er meer ruimte voor cultuur. Cabaratier Jan Jaap van der Wal zal een optreden geven, net als PS|Theater en diverse andere acts.

SummerJazz wordt op zondag 1 juni alweer voor de vierde keer gehouden. Na een uitverkocht festival in 2013 streeft de organisatie nu naar nóg meer. Met optredens van bekendheden als José James, Rokia Traoré, Antibalas en Celine Cairo. De volledige line-up staat op www.summerjazz.nl.

SummerJazz begint om 13.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop voor 18,50 euro te verkrijgen bij Plato en Velvet of via www.summerjazz.nl. Bij de ingang van SummerJazz kosten ze 22,50 euro.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×