(Foto: PR) 

Steun landskampioenen Waterpolo vanuit een bubbelbad!

De vrouwen van Waterpoloploeg ZVL hebben nog maar net de titel van Landskampioen verworven of ze zijn alweer druk bezig aan het volgende project: geld ophalen om door te kunnen gaan naar het Europees kampioenschap. Meedoen aan de Europese competitie gaat namelijk gepaard met kosten die ZVL zelf niet kan dekken en de vrouwen trachten dit probleem op eigentijdse manier op te lossen. Via een Crowdfunding campagne.

Crowdfunding werkt door individuele personen en bedrijven originele diensten te beloven in ruil voor een donatie. Zo bieden de vrouwen van ZVL onder meer als ‘giveback’ een presentatie van Olympisch Goud winnares Iefke van Belkum, bij een donatie van 750 euro. Wellicht de mooiste actie is de Bubbelbad Meet & Greet die de vrouwen weggeven in ruil voor een donatie van 200 euro.

De Crowdfunding website in kwestie, ‘Wij Zijn Sport,’ is een initiatief van Leidenaar Paul Dirkse. Hij heeft de website opgericht vanuit het idee dat dat topsport de kracht heeft “van elke Nederlander dan [te maken.]” Door middel van Crowdfunding tracht Wij Zijn Sport zowel fans als ondernemende topsporters de kans te geven hun dromen waar te maken. 

De dames van ZVL hopen voor 30 Juni totaal 7000 euro binnen te halen, om zo met gerust hart aan de Europese competitie mee te doen. Inmiddels is al bijna de helft van het bedrag opgehaald, al is er nog geen bubbelbadfeest verkocht.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×