Op 7 juni gaat het Openlucht Hotel Leiden open op het terrein van Museum Volkenkunde. Ook elders in de stad kan onder de sterrenhemel geslapen worden. Bijvoorbeeld in de Watertoren. (Archieffoto: Emile van Aelst / www.leidseglibber.nl).

Eerste lustrum voor Openlucht Hotel

In de nacht van 7 op 8 juni opent het Openlucht Hotel Leiden voor de vijfde keer de ‘deuren’. Het eerste lustrum vindt plaats op het terrein van Museum Volkenkunde. Theatergezelschap Fields of Wonder zorgt voor een avondvullend programma met muziek, dans en theater.

Audiofragment: Artistiek leider Geert van der Velden van Fields of Wonder over het Openlucht Hotel.

Aansluitend kan er geslapen worden in de bijzondere bedden van het Openlucht Hotel. Die zijn stuk voor stuk ontworpen door kunstenaars en zijn te boeken voor 50 euro per persoon. Reserveren kan via www.fieldsofwonder.nl maar het hotel is zo goed als uitverkocht. “Alleen hele bijzondere wensen gaan we nog vervullend. Dan zetten we er nog bedden bij,” zegt artistiek leider Geert van der Velden van Fields of Wonder.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×