Vandaag begint de lente in Leiden

Vanmiddag om 16.30 uur begint de Leidse Lente. Twee dagen lang vinden er allerlei muzikale activiteiten plaats op de Beestenmarkt. Er wordt begonnen met een ‘Voute’ sing-a-long met aansluitend een ‘Hele Voute Bingo’ laat organisator Lorenzo van Beek weten. Rond 21.00 uur speelt en zingt de Leidse muzikant Peter Zwerver verzoekjes van het publiek op zijn ‘crazy piano’. De avond wordt afgesloten met een portie lekkere dansmuziek tot middernacht.

Morgen wordt tijdens de tweede dag van de Leidse lente de ‘Diva Queen of The Year’ gehouden. De travestieverkiezing werd de afgelopen jaren als onderdeel van de Lakenfeesten gehouden op het Stadshuisplein, maar gaat nu dus door onder een nieuwe (regenboog)vlag.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×