Eerder deze maand maakten kinderen al vogelverschrikkers bij de Hooiberg van de Tuin van de Smid. Dat helpt, want vogels laten de zonnepitten zo goed als ongemoeid. Dat geldt niet voor muizen. Die zijn op sommige plekken alvast begonnen met het maken van een labyrinth. (Foto: Twitter Zonnedoolhof).

Zonnebloemen steken de kop op bij doolhof

De forse regenbuien van de afgelopen tijd lijken de opgroeiende zonnebloemen in Polderpark Cronesteijn niet te deren. Naast ‘de Tuin van de Smid’ groeit een zonnebloemendoolhof en de eerste kopjes zijn inmiddels boven de grond. In de loop van augustus moeten de zonnebloemen zo hoog zijn dat ook volwassenen in het doolhof kunnen (ver)dwalen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×