Programma Leiden International Filmfestival Summer Special (Foto: PR)

Ook dit jaar weer de zomereditie van Leids Filmfestival

Vanaf komende donderdag is het in Leiden weer mogelijk te genieten van films in de open lucht. De Leiden International Filmfestival Summer Special op het Pieterskerkplein biedt drie dagen lang ruimte voor zeshonderd filmbezoekers. Net als vorig jaar is er ook dit jaar weer een zomereditie van het festival dat in oktober en november wordt gehouden.

Vanaf 22.30 uur, als het donker is, worden drie films gedraaid. Op donderdag kan worden gekeken naar de klassieker Breakfast at Tiffany’s met de half-Nederlandse Audry Hepburn. Vrijdag wordt de Indiase film The Lunchbox vertoond en zaterdag de Amerikaanse comedy The Way Way Back.

Audiofragment: Nick Hortensius van het LIFF bij Nieuws071 over de Summer Special.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×