Scoot Actief organiseert regelmatig dagtochten voor scootmobielrijders in Leiden en omgeving. (Archieffoto: Sleutelstad).

Scoot Actief houdt activiteitendag in Cronesteyn

Scoot Actief houdt op maandag 16 juni een activiteitendagtocht in Polderpark Cronesteyn. Scootmobielrijders kunnen zich inschrijven als ze mee willen doen. Dat moet wel voor 9 juni. De dag start bij Camping Stochemhoeve en er zijn twee tochten. Een korte van 8 km en een lange tocht van 12 km.

Er zijn allerlei activiteiten zoals vogels spotten of bezoek aan de kruidentuin, de bijenstal of de zorgboerderij. De dag, inclusief lunch, duurt van 10.30 uur tot 17.00 uur.

Meedoen? Stuur uw eigen gegevens en telefoonnummer, de datum en de naam van de tocht, waaraan u wilt deelnemen naar scootactief@gmail.com. Meer informatie over Scoot Actief staat op www.scootactief.nl.

De kosten voor de hele dag bedragen € 10,00 per deelnemer, inclusief lunch (andere consumpties voor eigen rekening).

De hierna eerstvolgende tocht is op donderdag 3 juli en gaat naar het voorlichtingscentrum A4.

Scoot Actief is een initiatief van gehandicapte burgers. Zij hebben samen met andere vrijwilligers een werkgroep gevormd, die ondersteund wordt door o.a. Radius. Deze werkgroep Scoot Actief is dringend op zoek naar een vrijwilliger met verstand van publiciteit, e-mail en (liefst) ook internet en sociale media. Het gaat daarbij om het bekend maken van het programma aan de doelgroep. U vindt deze taak (ook) op de vrijwilligers vacaturebank van Leiden: //www.i-doe.nl/vacature/1817.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×