Loes de Blok op zoek naar Leidse taxi-chauffeur

Loes de Blok uit Leiden is op zoek naar de taxi-chauffeur die haar in 1988 thuisbracht toen ze bij Leiden Centraal een lekke band kreeg met haar fiets. KRO’s ‘Adres Onbekend’ besteedde er al aandacht aan en zondag mag ze ook via RTV Utrecht een oproep doen.

De naam van de chauffeur weet ze niet meer. Ron, Rob, Ruud. Zoiets was het. Denkt ze nu. Zelf zat ze destijds niet lekker in haar vel. De taxi-chauffeur ook niet. Die was kort daarvoor zijn aanstaande bruid verloren. In Spanje bij een auto-ongeluk. Daar woonden ze toen.

Er volgde een lange nacht waarin Loes en de chauffeur bleven praten. De taxi stond een straat verderop. Mobieltjes bestonden niet en de chauffeur was urenlang onbereikbaar voor de centrale. Een ernstige waarschuwing volgde, zo hoorde Loes later. Toen hij haar nog eens belde en ze uit eten gingen.

Nu, in 2014, wil Loes dolgraag weten wat er van de taxi-chauffeur is geworden die haar toen zo goed aanvoelde. Via onder meer haar weblog hoopt ze hem terug te vinden: mindelblokhuizen.nl/mobielloos.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×