Op Snackbar Fast Food in de Haarlemmerstraat werd gisteravond een mislukte overval gepleegd. De dader is vannacht van zijn bed gelicht. De Leidse politie heeft momenteel enkele stagiairs uit Duitsland op bezoek. Vandaar het woord polizei op het uniform. (Foto: Sleutelstad112).

Dader gewapende overval vannacht opgepakt

De politie heeft afgelopen nacht om 3.00 uur de man aangehouden die gisteravond een gewapende overval pleegde op een snackbar in de Haarlemmerstraat. De 45-jarige Leidenaar werd thuis ingerekend. Direct na de overval stelden politieagenten, rechercheurs en medewerkers van het overvallenteam Twister een groot onderzoek in.

Daarbij werd publiek ondervraagd en werd een buurtonderzoek gehouden. Ook werd gekeken of er bij winkels in de omgeving camerabeelden beschikbaar waren waarop de wegrennende verdachte was te zien. Bij de zoektocht werden ook een politiehelikopter en een speurhond ingezet. Met behulp van al die informatie wist de politie de vermoedelijke dader al snel te indentificeren. Hij werd enkele uren later in zijn woning in Leiden aangehouden en ingesloten voor nader verhoor. De verdachte is eerder opgepakt voor overvallen en wapenbezit.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×