De Slegte opent Pop-Up store in Haarlemmerstraat

Vandaag opent in Leiden de eerste Nederlandse De Slegte Pop Up Store. De voormalige tweedehands boekhandelsketen ging afgelopen voorjaar failliet en wordt nu onder de naam Online De Slegte B.V. voortgezet. In Leiden komt een tijdelijke winkel waar het bedrijf een gedeelte van de grote voorraad van de hand gaat doen. Het gaat daarbij onder meer om een miljoen ramsjboeken. Daarnaast worden er tweedehands boeken tegen lage prijzen aangeboden en zal er ook antiquarisch materiaal te vinden zijn.

“We willen een reizend circus van ons pop up concept maken en er op termijn dus nog diverse andere steden mee aandoen”, zegt Michel de Vries, van origine Gronings antiquaar en manager van het project: “In Leiden proberen we het winkelconcept uit en gaan we het finetunen”.

De winkel aan de Haarlemmerstraat 216 wordt vrijdag officieel om 13.00 uur geopend. Iemand uit het publiek mag het lint doorknippen en daarna een boek naar keuze uitzoeken.

Behalve de boekenverkoop worden in de winkel aan de Haarlemmerstraat 216 ook boeken van particuliere aanbieders ingekocht.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×