De Leidse Knechten vieren een klein feestje nadat de missie op de Alpe d'Huez is volbracht. (Foto's: Facebook van de Leidse Knechten).

'Leidse Knechten' trappen 18.000 euro bij elkaar voor Alpe d'Huzes

De Leidse Knechten – een groep van 8 Leidse ondernemers met ondersteuning van een aantal vrijwilligers – hebben in Frankrijk 18.000 euro opgehaald voor de strijd tegen kanker. Onder het motto ‘opgeven is geen optie‘ zijn de Leidenaren de afgelopen week zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez opgereden.

Het team bestond uit Rob en Jan Schouten (respectievelijk 4 en 2 keer de berg op), Bob Meijer (2 keer), Remco Spek (5 keer), Stefan van Kampen (2 keer), Rene Brouwer (4 keer), Bram Devilee (4 keer), Anton Verschelling (5 keer), Marcel Nievaart (2 keer) en Frank Huigen (5 keer). Eind van de middag wacht de knechten een warm onthaal in Leiden door vrienden en familie.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×