Leidse sopraan in lunchconcert Leidse Cantorij

Woensdag 11 Juni vindt weer een lunchconcert plaats in het Academiegebouw, dit keer met onder andere de Leidse Debby de Lima. Debby is bekend in Leiden als koorlid van de Leidse Cantorij, het vaste koor van de Hooglandse Kerk.

De concerten, georganiseerd door de Universiteit Leiden, vinden elke woensdag plaats tussen 13.00 en 13.30, van 16 April t/m 25 Juni. Aanstaande woensdag wordt sopraan Debby vergezeld door mezzo-sopraan Emma Brown en orgelspeler Ulbe Tjallingii. Zij verzorgen stukken van G.B. Pergolesi, William Walmond, J.S. Back en Theodore Dubois.

De concerten zijn geheel gratis dus kom vooral langs om je mede-Leidenaar in actie te zien!

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×