Leden criminele jeugdgroep opgepakt na inbraak in Leiden

Twee leden van een Zoetermeerse criminele jeugdgroep liepen in de nacht van vrijdag op zaterdag om 01.00 uur tegen de lamp toen zij probeerden in te breken in een woning aan de Duinhof in Leiden Zuid-West. De twee inbrekers werden op heterdaad betrapt en de melder belde direct het alarmnummer 1 – 1 – 2. De politie was daardoor heel snel ter plaatse en daardoor konden de agenten het tweetal nog achterhalen.

De verdachten, 25 en 29 jaar oud, werden ingesloten voor verhoor. In de directe omgeving vonden agenten diverse inbrekersattributen zoals bivakmutsen en slotentrekkers. Ook lag er in de bosjes een weggegooide een mobiele telefoon en verderop in de straat stond ook de auto waarmee het duo op pad was gegaan. De twee verdachten maken deel uit van de criminele jeugdgroep uit Zoetermeer. Recent werden al meerdere leden van deze criminele jeugdgroep aangehouden.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×