(Afbeelding: Google Maps).

Man zwaargewond na ruzie in J.P. Coenhof

De Leidse recherche is op zoek naar getuigen van een ruzie in de J.P. Coenhof waarbij maandagavond een 25-jarige man zwaargewond raakte. Het slachtoffer ligt in het ziekenhuis, zijn toestand is kritiek. Rond 23.30 uur kreeg het slachtoffer ruzie met zijn  31-jarige buurman. Die ruzie ontaardde in een vechtpartij, waarbij de 25-jarige Leidenaar mishandeld werd. Hij is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De verdachte werd aangehouden, hij zit nog vast.

De recherche onderzoekt de mishandeling en sprak na het incident al met meerdere getuigen. Ook werd een uitgebreid buurtonderzoek gedaan. Toch wordt niet uitgesloten dat er meer mensen zijn die informatie hebben en met wie de politie nog niet gesproken heeft.

Zij worden dringend verzocht contact op te nemen met de recherche Leiden via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem kan ook, bel dan 0800-7000.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×