V.l.n.r. presentator Melle Tuik en twee van de makers van O o Brazil: John Schleipen en Robert Lucas. (Foto: Chris de Waard).

Leiden heeft eigen wk-lied voor Nederland-Spanje

Leidenaar John Schleipen heeft samen met een aantal vrienden het WK-voetballied ‘O O Brazil’ opgenomen. Voor elke wedstrijd komt er een nieuwe versie met een aangepaste tekst. De versie van vandaag gaat natuurlijk over de wedstrijd tegen Spanje die vanavond gespeeld wordt.

Alle instrumenten zijn ingespeeld door Leidse muzikanten, te weten: Robert Lucas op gitaar en de vocals worden gedaan door de dames van Outspoken (Linda Tulen, Iris van Doggenaar en Mylène Alves da Silva), en de rest door John Schleipen zelf.

“O o Brazil” vóór Spanje van John Schleipen op Vimeo.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×