Vermiste Hagenaar verdronken bij Vlietland

De 32-jarige Hagenaar die sinds donderdagavond vermist was in recreatiegebied Vlietland, is vrijdagavond dood gevonden. Dat meldt Omroep West. De vermiste man kreeg donderdag rond 21.30 uur een ongeval met een motorsloepje. Sindsdien was er een grote zoekactie gaande naar de vermiste Hagenaar. Drie duikteams van de brandweer, een politieboot, de reddingsbrigade en een helikopter zochten met man en macht. De zoekactie moest rond middernacht tijdelijk worden gestaakt vanwege de duisternis.

“Het stoffelijk overschot van de man werd op grote diepte door een sonarboot gelokaliseerd”, liet een woordvoerder van de politie Den Haag die de zoekactie co√∂rdineerde, weten aan de regionale omroep. Een duikploeg van de Marine, gespecialiseerd in het duiken op grotere diepten, wist in het begin van de avond vervolgens het lichaam van de man te bergen.

Met de vondst van de vermiste man kwam een einde aan een zoektocht waaraan eenheden van de brandweer Hollands Midden, Haaglanden, politie eenheid Den Haag en de Landelijke Eenheid deelnamen.

Advertentie

Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×