Een enorme reddingsoperatie kwam gisteravond op gang toen een van de vier opvarenden van een omgeslagen sloep op de Vlietlanden niet meer boven water kwam. (Foto: Weer Leidschendam).

Sloep omgeslagen op Vlietlanden: Hagenaar nog steeds vermist

De gezamenlijke hulpdiensten werden gisteravond even voor half tien gealarmeerd in verband met een ongeval met een motorsloepje op het water van de Vlietlanden. De sloep is door nog onbekende reden omgeslagen en gezonken. De vier opvarenden raakten te water. Drie van hen werden al snel veilig op het droge geholpen, een vierde persoon wordt nog steeds vermist. Het gaat om een een 32-jarige man uit Den Haag. Er is gisteren tot middernacht vergeefs naar de man gezocht. Daarbij werden boten met duikteams van de brandweer, de reddingsbrigade, hoogwerkers en helikopters ingezet.

Vanmorgen is de zoektocht naar de vermiste Hagenaar hervat. Daarbij wordt ondermeer een sonarboot ingezet, zodat ook onder het water gezocht kan worden.

Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×