(Afbeelding: Stadspodia Leiden).

Kaartje voor Jochem: Even geduld aub!

Leidenaren die eind september naar een van de twee voorstellingen willen die Jochem Myjer in het Scheveningse AFAS Circustheater geeft, moesten zaterdag wel even geduld hebben voor ze hun kaartje in ontvangst konden nemen. Myjer gaat voor de voorstelling ‘Even Geduld AUB’ twee Leidse avonden in Scheveningen houden, omdat de capaciteit van de Leidse Schouwburg beperkt is. Nu kunnen er 3.500 Leidenaren alsnog naar de voorstelling in plaats van 1.000.

Even Geduld AUB! stond eigenlijk gepland voor 2011. Myjer moest de voorstellingen toen om gezondheidsredenen annuleren. Na zijn operatie treedt hij minder op. Drie keer per week. Meer lukt nog niet. Om toch zoveel mogelijk mensen te bereiken toert hij alleen nog langs de grote zalen.

ILoveLeiden.com nam een kijkje bij de rij wachtende fans en sprak onder meer met Jochem zelf.

De speciale ‘Leidse kaartjes’ kaartjes konden alleen worden gekocht aan de kassa van de Stadsgehoorzaal. Door ze niet via internet te verkopen wil Myjer zoveel mogelijk kaartjes ook echt bij Leidenaren terecht laten komen. Om 10.00 uur gingen de kassa’s zaterdag open, begin van de middag waren beide voorstellingen uitverkocht. De eerste fans zaten vrijdagaovnd laat al voor de deur.

De Leidse voorstellingen in Scheveningen zijn op 21 en 22 september.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×