Proeftocht: culinaire stadswandeling door Leiden

Aanstaande zondag organiseert ProKwadraat-Groepswijzer.nl de tweede Proeftocht door Leiden. Het thema van deze Proeftocht is ‘ZOMER’. Een wandeling langs vijf prima restaurants waar tussen 13.00 en 17.00 uur vijf verschillende gerechten geproefd worden die samen een overheerlijke proeverij vormen. Elk gerecht gaat vergezeld van een glaasje wijn of een ander drankje.

Ook onderweg, tijdens de stadswandeling die van restaurant naar restaurant voert, valt er van alles te proeven. De sfeer van de oude universiteitsstad met haar rijke geschiedenis bijvoorbeeld. In het uitgebreide wandelboekje dat bij het arrangement hoort, staan allerlei anekdotes en verhalen uit het kleurrijke Leidse verleden. De gifmoorden van Goeie Mie bijvoorbeeld, maar ook het beleg van Leiden en de reuzen op de Burcht.

De deelnemende restaurants zijn onder andere Restaurant het Prentenkabinet, Koetshuis de Burcht, Mangerie de Jonge Koekop, Bistro Koetjes en Kalfjes Leiden en Restaurant Dende. Deelname kost € 49,50 p.p. Inschrijven kan tot 19 juni 2014 via de website.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×