Weer Leidse oranje-hit: Het visioen van een winnend legioen!

Henk Spies (Henkos) is al 26 jaar pakketbezorger. Na een moeilijke tijd, vol depressies – vanwege zijn gave – is hij er weer helemaal bovenop. Onder meer door een bijzondere nieuwe liefde. In een visioen heeft hij gezien: Oranje zal het zijn. Nu weet hij het echt zeker. Van Gaal zet zijn elf sterren precies op de juiste plek in het veld en zo worden we kampioen. Wereldkampioen. De voorspellende gaven van Henkos werken ook bij de Lotto, zo verzekert hij ons. “Het gaat er alleen om dat je de juiste persoon tegenkomt die je vertrouwt, en die voor mij die nummers aanvraagt. Ik durf het niet meer.”

Beluister Henkos met Oranje zal het zijn.

Voorts vroeg hij de Leidse theatermaker en dichter Gideon Roggeveen een tekst te schrijven voor een Oranje lied. Dat is gebeurd. Current Music Productions deed de productie en Jan Stroomer schreef de muziek.

Via www.henkos.nl zijn zelfs posters en t-shirts te bestellen van het ‘visioensbeeld’ van Henk Spies.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×