Disco Machen, zo heet de nieuwe single van Barry Bakpak. Zaterdag komt 'ie uit tijdens Barry's Bunga Bunga Party Popup-feestje 'Leiden Ordinair', maar morgenavond is het nummer ook al te horen tijdens de Peurbakkentocht.

Barry viert derde verjaardag met Leiden Ordinair

Zaterdag wordt alweer de derde editie van Leiden Ordinair georganiseerd. Het is het verjaardagsfeestje van Barry Bakpak en dat wordt dit jaar gevierd in de Four Reasons aan de Lange Mare. Naast een kansloos optreden van Barry Bakpak zelf, met onder andere de presentatie van de nieuwe single, staat ook de Rubberen Robbie tributeband ‘Rubberen Henkie’ op het podium.

Audiofragment: Barry Bakpak schoof van de week al even aan in de Sleutelstad-studio waar in het programma van Olivier Bakker een stukkie van de nieuwe single werd gedraaid.

Andere artiesten zijn de Leidse rapper Vlijmscherp – waarmee Barry eerder dit jaar de hit(sige)single ‘Hockeymeisjes’ opnam-, Trafassi, Latino Aad, DJ Olaf & Vuz en Jody Bernal. 

Leiden Ordinair begint om 20.00 uur, entree 10,50 euro. VIP tickets kosten 39 euro. Kledingvoorschrift: ordinair. Thema: Bunga Bunga.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×