Vandaag werden de wijkregels door Roos van Gelderen, wethouder Jeugd, Zorg en Welzijn samen met een aantal kinderen van de Anne Frankschool in de Stevenshof onthuld. Dit gebeurde in het bijzijn van ouders en professionals. (Foto: Gemeente Leiden).

De Stevenshof timmert stevig aan de weg

Kinderen thuis, op school en in de wijk prettig en veilig laten opgroeien. Daaraan hebben alle organisaties in de Stevenshof – scholen, jongerenwerk, kinderopvang, het Centrum voor Jeugd en Gezin – de afgelopen jaren keihard gewerkt. Om aan iedereen duidelijk te maken hoe de inwoners met elkaar willen omgaan in de wijk, hebben de instellingen en scholen samen drie ‘wijkregels’ opgesteld: iedereen is anders en we horen er allemaal bij, we helpen elkaar, en we zorgen goed voor elkaar, onszelf en onze omgeving.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×