Wie zelf dolgraag mee wil doen, maar geen team bijeen heeft weten te krijgen, maakt alsnog een kans op de schans. Zet je Glibberbal-selfie op de Facebook pagina van het Glibberbal en win een enkeltje naar beneden. Neem wel je zwembroek mee.

Glibberbal zet Huigpark morgen op z'n kop

De schans staat, de hekken staan, de spandoeken hangen… kortom, de organisatie van het eerste Glibberbal in Leiden is er wel zo’n beetje klaar voor. Morgen om 12.00 uur barst het spektakel los in het Huigpark langs de Maresingel. In vier rondes racen enkele tientallen deelnemers zo snel mogelijk van de vijf meter hoge schans af… op weg naar de bel.

Na morgen wordt het park zo snel mogelijk weer in de oorspronkelijke staat teruggebracht. Ook de schans wordt dan afgebroken en vervolgens op Marktplaats gezet. Mede-organisator Mels Hartman sluit helemaal niet uit dat het Glibberbal een vervolg krijgt, maar dan met een ander spel-onderdeel van Ter land, ter zee en in de lucht: “Er zijn geloof ik 36 varianten dus we kunnen wel even vooruit”.

schans.png

Advertentie

Leiden glibberbal


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×