Bestuur COC Leiden gooit handdoek in de ring

Homobelangenvereniging COC Leiden moet op zoek naar een nieuw bestuur. In november loopt de eerste termijn van voorzitter Patrick Mesman af, hij stelt zich niet herkiesbaar. Met hem vertrekken ook de overige bestuursleden. “Al langere periode voert negativiteit de boventoon binnen de vereniging. Het kost ons teveel energie om ons vrijwilligerswerk goed en zorgvuldig uit te voeren,” zo schrijft Mesman namens het bestuur in een brief aan de leden.

In novermber moet de algemene ledenvergadering van COC Leiden een nieuw bestuur kiezen, tot die tijd blijven de zittende bestuursleden aan en gaan ze op zoek naar opvolgers. 

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×