CDA wil steun van de stad in actie tegen betaald parkeren

Een ordinaire belastingverhoging. Dat is volgens het CDA Leiden de uitbreiding van het betaald parkeren in Leiden. De partij is een actie gestart om de parkeerplannen van de brede Leidse coalitie van D66, VVD, PvdA en SP te stuiten.

Onder meer door een oproep te doen aan de stad om in het geweer te komen. Met alleen de vier zetels in de gemeenteraad gaat de partij het in elk geval niet redden.

Audiofragment: CDA-raadslid Roeland Storm over de actie van zijn fractie tegen de uitbreiding van het betaald parkeren.

Via Facebook is de pagina ‘Geen betaald parkeren voor mijn deur‘ in het leven geroepen. Het CDA nodigt met name de bewoners van de buitenwijken uit om via de pagina hun reactie te geven op de plannen. De partij is met name op zoek naar steekhoudende argumenten om de plannen af te schieten. Daar horen uiteraard ook alternatieven bij. Het CDA zelf is wel te spreken over de huidige blauwe zones en wil die eventueel uitbreiden.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×