Na een waarschuwing, meestal in de vorm van een wegsleep-aankondiging die aan het voertuig wordt bevestigd, lopen overtreders de kans om geconfronteerd te worden met een sleepdienst die in opdracht van de gemeente in actie komt. (Archieffoto: Chris de Waard).

Gemeente sleept kampeervoertuigen weg

Iedereen die met de caravan op vakantie gaat of juist weer thuiskomt moet opletten dat de kampeerwagen niet te lang in de straat blijft staan. Caravans en andere recreatievoertuigen mogen maximaal drie aaneengesloten dagen op de openbare weg staan. Anders kunnen ze worden weggesleept. Het verbod geldt voor caravans, vouwwagens, boottrailers, aanhangwagens en andere recreatievoertuigen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×