De politie heeft zojuist deze foto vrijgegeven van de overleden man die maandagmorgen werd gevonden achter het gesloten tankstation aan de Plesmanlaan.

Politie naarstig op zoek naar identiteit dode man

De recherche in Leiden heeft vandaag een foto vrijgegeven van de nog onbekende man die maandag dood werd aangetroffen achter een tankstation aan de Plesmanlaan in Leiden. De hulpdiensten kregen die dag omstreeks 07.00 uur de melding dat achter het gesloten tankstation een stoffelijk overschot was aangetroffen.

Het onderzoek heeft vooralsnog geen duidelijkheid verschaft over de doodsoorzaak. Een misdrijf wordt daarom nog niet  uitgesloten. Een forensisch team doet aanvullend onderzoek naar de doodsoorzaak van de man.

De onbekende dode was een blanke man tussen de 20 en 30 jaar oud. Hij was 1.77 meter lang, had blond/rossig haar en had geen piercings of tatoeages op zijn lichaam. Hij was gekleed in een blauwe spijkerbroek, een blauw/grijs t-shirt met daaroverheen een zwart leren jack en droeg sneakers.

Weet u wie de man op de foto is? Mist u iemand in uw (woon-/werk-/studie-)omgeving die sterke gelijkenis vertoont met de overleden man? Heeft u de man nog gezien in de dagen voordat hij maandag 28 juli werd aangetroffen op de Plesmanlaan in Leiden? Neem dan contact op met de recherche in Leiden via nummer 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×