Langzaam vult de agenda zich bij Gebr. de Nobel. Het eerste optreden voor 2015 staat ook al in de boeken: Op 6 februari komt DeWolff.

Openingsfeestje Gebr. de Nobel uitverkocht

Het duurt nog ruim vier maanden, maar het openingsfeestje van Gebr. de Nobel in de Marktsteeg is al compleet uitverkocht. Op 6 december staat het eerste echt optreden gepland in de Leidse poptempel die op die dag officieel de deuren opent. Op het podium bij de opvolger van het Leids Vrijetijd Centrum (LVC) staat dan niemand minder dan Blaudzun.

Inmiddels zijn ook de namen van een aantal andere optredens bekend gemaakt. Donderdag 11 december wordt een feestje met Birth of Joy. Vrijdag 12 december staat Niels Geusebroek geprogrammeerd en op zaterdag 20 december Peter Pan Speedrock. Op 30 augustus gaat de kaartverkoop van start via de website van Gebr. de Nobel.

blaudzun_uitv.jpg

Blaudzun staat op zaterdag 6 december voor een uitverkochte grote zaal in Gebr. de Nobel.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×