Maarten Kersten wil volgend jaar met de nieuw op te richten Referendumbeweging Zuid-Holland meedoen aan de statenverkiezingen in Zuid-Holland. In 2018 gaat ook de Partij Sleutelstad weer meedoen aan de raadsverkiezingen in Leiden. "De campagne voor 2018 is al begonnen," zegt Kersten. (Archieffoto: Chris de Waard).

Partij Sleutelstad gaat provinciaal

De Partij Sleutelstad - die in maart van dit jaar voor de tweede achtereenvolgende keer geen zetel wist te bemachtigen bij de gemeeenteraadsverkiezingen – gaat het hogerop zoeken. De mensen achter de partij willen een referendumbeweging voor Zuid-Holland oprichten. “Als een soort wetenschappelijk bureau, in samenwerking met het referendum Platform Nederland uit Amsterdam,” licht Maarten Kersten van de PS toe. Met die referendumpartij willen ze een gooi doen naar een of meer zetels bij de statenverkiezingen die volgend jaar worden gehouden.

Audiofragment: Maarten Kersten wil met regionale referendumpartij meedoen aan statenverkiezingen 2015.

Kersten was in de campagne voor de Leidse gemeenteraadsverkiezingen de nummer 2 van de Partij Sleutelstad. Lijsttrekker Mieke Siwpersad doet niet meer mee, voorzitter Anand Siwpersad wel.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×