Het tuinderspad in Voorschoten.

Snorfietser rijdt door na aanrijding in Voorschoten

Gistermiddag zijn twee snorfietsers op elkaar gebotst in Voorschoten. Rond 15.30 uur reden de twee tegen elkaar aan op het Tuinderspad ter hoogte van de tuinhuisjes. Eén snorfietster kwam ten val en moest worden behandeld door personeel van een opgeroepen ambulance.

De tweede snorfietser is heel even gestopt maar reed daarna zonder zich bekend te maken verder in de richting van zwembad het Wedde te Voorschoten. Van de doorgereden snorfietser is alleen bekend dat deze persoon een rood shirt droeg. De aangereden snorfietster is met lichte verwondingen door de politie naar huis gebracht.

Heeft u iets gezien of weet u mogelijk wie de persoon is die doorgereden is, neem dan contact op de politie via 0900-8844 of via M (meld misdaad anoniem) 0800-7000.

Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×