Vrijdag verrichtte wethouder Robert Strijk al de officiële opening, vanaf vandaag kan iedereen voor (informatie over) de Leidse Pas terecht op de Oude Rijn. (Foto's: Chris de Waard).

LeidsePas opent eigen winkel aan de Oude Rijn

Vandaag opent aan de Oude Rijn in hartje Leiden de LeidsePas haar winkel annex kantoor. “In het tweede jaar is het tijd om deze stap te zetten,” zei initiatiefnemer Tim Bleijie afgelopen vrijdag al. Toen was de officiële opening met economie-wethouder Robert Strijk.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/161656311″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Audiofragment: Chris de waard ging naar de opening en sprak er met oprichter Tim Bleijie en economie-wethouder Strijk.

Steeds meer Leidenaren en mensen uit de regio kennen de LeidsePas. Met de naamsbekendheid zit het dus wel goed. Wat precies de voordelen zijn, is bij minder mensen echt bekend. “In gesprekken met consumenten hoor ik nog vaak reacties als ‘oh, kan je dat ook allemaal met de LeidsePas doen’ om hem vervolgens aan te schaffen,” vertelt oprichter Tim Bleijie.

Wethouder Strijk (economische zaken) verrichtte vrijdagmiddag de officiële opening van de winkel annex kantoor.

De winkel is niet alleen een verkooppunt voro de LeidsePas. Ook kunnen consumenten en ondernemers er binnenlopen met vragen over de pas of om zich bijvoorbeeld met het bedrijf aan te melden als adres waar pashouders korting krijgen.

In de winkel is niet alleen de LeidsePas te koop. Dat geldt ook voor de hele inrichting. Die is door Tim’s zakenpartner Huib van Zessen gemaakt van afgedankte Leidse materialen zoals pallets en wasmachinetrommels. 

De winkel is van woensdag tot en met vrijdag van 13:00 uur tot 17:00 uur open. De rest van de tijd wil Bleijie op pas om nieuwe ondernemers aan de LeidsePas te verbinden. Het officiële adres is Kuiperssteeg 10, maar de ingang zit, zeker met dit mooie weer, aan de Oude Rijn.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×