De entree van dit studentenhuis werd vannacht flink beschadigd door een vuurwerkbom die door de brievenbus is gegooid. (Foto: Toon van der Poel).

Schade bij woning Kaasmarkt door vuurwerkbom

Vannacht is er een vuurwerkbom naar binnen gegooid bij een studentenhuis aan de Kaasmarkt. Daardoor raakte de entree ernstig beschadigd. De bewoners hoorden een enorme knal en gingen allemaal de straat op. De brandweer heeft de boel gecontroleerd en heeft ook metingen verricht. Toen bleek dat alles veilig was, konden de bewoners weer naar binnen. Er raakte niemand gewond.

Bewoners en omwonenden werden rond 2.50 uur opgeschrikt door een enorme knal. In eerste instantie werd gedacht aan een gaslek, maar na enkele metingen bleek daarvan geen sprake te zijn. Naast schade aan het pand, werd ook een geparkeerde auto beschadigd door rondvliegend puin.

De politie zoekt getuigen. Die kunnen bellen met 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×