Inbrekers betrapt door thuiskomende bewoners

Dinsdagmiddag ontdekte een bewoner van de Schorpioen in Katwijk twee inbrekers in zijn woning. Agenten hielden het duo later in Leiden aan. Nadat de bewoners boodschappen hadden gedaan, zagen zij bij thuiskomst dat het slot van hun voordeur verdwenen was. Hierop belden zij direct 112. Door een zijraam zag de bewoner twee mannen in de woning.

Even later zagen de bewoners de inbrekers er in een grijze personenauto vandoor gaan. Waarschijnlijk waren ze via het balkon gevlucht bij het horen van de bewoners. Doordat de bewoners zowel het kenteken als goede signalementen door konden geven wist de politie de twee in Leiden aan te houden. Het bleek te gaan om twee Hagenaren van 49 en 37 jaar. Zij zijn aangehouden en worden verhoord. De politie onderzoekt of de twee mogelijk betrokken zijn bij meerdere inbraken in de buurt.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×