Buitenbad De Vliet is morgen weer open. Het water is nog wel 'aan de frisse kant'.

Zwembad De Vliet morgen weer open

Morgenochtend om 7.00 uur gaat zwembad De Vliet na een onvoorziene sluiting van vier dagen weer open. Door een storing liep het zwembad in de nacht van vrijdag op zaterdag voor een deel leeg. Nadat de storing was verholpen, werd het zwembad opnieuw gevuld. Daarna moest het water op temperatuur komen en dat bleek langer te duren dan verwacht. Met name door het koude weer en de enorme hoosbuien waardoor vele liters ijskoud regenwater het zwembad invielen.

Ondanks regen, hagel, wind en de lage temperatuur is het inmiddels gelukt om de temperatuur van het zwembadwater omhoog te krijgen, zo meldt het Sportbedrijf Leiden. Er wordt wel een waarschuwing aan toegevoegd: “Hou er rekening mee dat de temperatuur van het water gevoelsmatig aan de frisse kant kan zijn.”

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×