Erelid Koos Moenen van K&G overleden

Afgelopen vrijdag is K&G-erelid Koos Moenen – na een langdurig ziekbed – op 80-jarige leeftijd overleden. Moenen was meer dan dertig jaar lid van K&G, niet als muzikant, maar vooral als materiaalmedewerker. Koos heeft enkele jaren als bestuurslid materiaal in het bestuur gezeten, heeft heel veel jaar hand- en spandiensten verleend in de materiaalploeg bij evenementen, repetities en optredens.

Jarenlang was Moenen de grote man achter het inzamelen van oud papier ten behoeve van de clubkas. In 2007 kon K&G de repetitieruimte aan de J.C. de Rijpstraat van de gemeente kopen. Dat werd mede mogelijk door de bijna 100.000 euro die Koos Moenen met het jarenlang inzamelen bij elkaar had gebracht.

Voor zijn niet aflatende inzet en vele jaren trouw lidmaatschap werd Koos Moenen bij de lintjesregen van april 2000 benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau. In 2004 werd hij ook ere-lid van K&G.

Komende woensdag kan er tussen 18.30 en 19.15 uur afscheid genomen worden van Koos bij Uitvaart Zorgcentrum Leiden aan de Lange Mare 69. De crematie is donderdag bij Crematorium Rhijnhof.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×