Het echtpaar Kwappenberg bezocht vanmorgen met hun twee kleinkinderen de tentoonstelling 'Gerrit Dou. The Leiden Collection from New York'. Ze bleken de 40.000e bezoeker te zijn en werden flink in de watten gelegd. (Foto: PR).

Al 40.000 bezoekers voor Lakenhal-tentoonstelling Gerrit Dou

Vanmorgen is de 40.000ste bezoeker van de tentoonstelling ‘Gerrit Dou. The Leiden Collection from New York‘ feestelijk onthaald in Museum De Lakenhal. Het echtpaar Kwappenberg, op bezoek met hun twee kleinkinderen, kwam precies op het goede moment binnen. Het gezelschap werd getrakteerd op een bijzondere rondleiding door de conservator.

De tentoonstelling ‘Gerrit Dou. The Leiden Collection from New York’ is nog te zien tot en met aanstaande zondag, 31 augustus.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×