Rrrollend Leiden breidt uit naar Den Haag

Komend weekeinde staan de foodtrucks van Rrrollend Leiden weer drie dagen bij de Pieterskerk. Het eetfestijn met mobiele restaurants beleeft tijdens dit Verrassend Winkelweekend de tweede editie. In de tweede helft van september volgt bovendien Rrrollend Den Haag aan het Lange Voorhout.

Audiofragment: Alexander van Nimwegen en Trudy Kwik over de komende editie van Rrrollend Leiden.

Organisatoren Alexander van Nimwegen en Trudy Kwik kiezen er – in tegenstelling tot eerdere plannen – voor om Rrrollend Leiden niet uit te breiden. Van Nimwegen: “Er was de eerste keer zoveel belangstelling dat we dachten dat we wel 100 foodtrucks kwijt konden. Maar toen we daar met bezoekers en deelnemers over spraken, kwamen we daar al snel op terug. Mensen roemden juist de knusse intieme sfeer en met rond de 30 foodtrucks is het ook voor de deelnemers leuker.

Rrrollend Leiden is er komend weekeinde op vrijdag vanaf 17.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×