Door flink te remmen wisten de bestuurders van de auto en de scooter weliswaar een aanrijding te voorkomen, toch viel er een gewonde. De scooterrijder ging namelijk onderuit. (Foto: Toon van der Poel).

Scooterrijder gewond bij bijna-botsing in Voorschoten

Een scooterrijder en een automobilist in Voorschoten wisten vanmiddag een aanrijding tenauwernood te voorkomen door allebei hard te remmen. De automobilist wilde vanaf de Leidseweg rechtsaf de Mozartlaan inslaan en zag op het laatste moment de scooterrijder over het fietspad aankomen.

Allebei de bestuurders gingen in de remmen, maar de scooterijder ging daarbij onderuit. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×