Meelopen met de Grote Optocht is een eitje. (Foto: Kimberly Neumann).

3 October Vereeniging zoekt meelopers

Een van de leukste onderdelen van Leidens Ontzet is volgens vele Leidenaren de Grote Optocht. Maar nog leuker dan kijken naar de stoet praalwagens, toneelgroepen en muziekgezelschappen, is zelf meelopen. De optochtcommissie van de 3 October Vereeniging is op zoek naar figuranten die een rol in de optocht willen vertolken.

Het thema is dit jaar Op Reis. Dus fasten your seatbelts en houd het paspoort gereed, want op 3 oktober gaat heel Leiden mee op reis. De optocht gaat naar verre oorden, over land en zee, door de natuur en door de tijd. Een reis door de wereld van de muziek en de fantasie, maar ook heel dichtbij: op reis door het menselijk lichaam.

De optochtcommissie heeft nog behoorlijk wat figuranten nodig om alle rollen op te vullen. Dus vind je het leuk om – alleen of met een groep vrienden – mee te lopen in de optocht? Meld je dan aan via het inschrijfformulier op www.3october.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×