Twee aanhoudingen in verband met gestolen kleding

De politie heeft gisteren aan het einde van de middag op de Jacob van Campenlaan twee mannen aangehouden in verband met het kopen van gestolen kleding. De verdachten – een 26-jarige man uit Hoofddorp en een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats – vielen op doordat een getuige had gezien dat de twee een sporttas in de bosjes aan de Jacob van Campenlaan hadden verstopt. Kort daarop kwamen zij weer terug om de tas uit de bosjes te halen, waarna zij er in een voertuig vandoor gingen.

Toen de verdachten de politie zagen rijden, gooide een van hen een tas over een heg. Hierop hield de politie de twee staande. In de tassen bleken kledingstukken te zitten waaraan te prijskaartjes nog zaten. Hierop werden zij aangehouden op verdenking van heling.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×