De zomervakantie overbruggen met een fotowedstrijd over bruggen. Dat was het idee van Technolab Leiden. Vanmiddag vergadert de jury op de redactie van Sleutelstad en maakt rond 17.45 uur live in de uitzending de uitslag bekend. 

Uitslag fotowedstrijd Technolab vanmiddag op Sleutelstad FM

In de afgelopen zomervakantie organiseerde Technolab Leiden de fotowedstrijd ‘De vakantie over bruggen’. Van 14 juli tot en met 29 augustus konden Facebook vrienden van Technolab Leiden foto’s van bruggen of van details van bruggen posten op de Facebook pagina. De inzendingen zijn erg divers en vanuit de hele wereld werden de bruggen ingezonden.

Vanmiddag tussen 17.00 uur en 18.00 uur wordt de winnaar in het programma Nieuws071 bij Sleutelstad FM bekend gemaakt door de jury van fotoprofessionals.

De uitzendingen van Sleutelstad zijn te beluisteren via 93.7 FM en 102.4 kabel in de Leidse regio. Wie verder weg woont, luistert online via //stream.sleutelstad.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×