Zelfs in de opgebroken Breestraat vonden de optredens plaats tussen de bouwmaterialen van de herinrichtingswerkzaamheden. (Foto's J.P. Kranenburg).

Verrassend mooi weekeinde vol muziek, mode, hapjes en drankjes

Leiden heeft het laatste bruisende weekeinde van de zomervakantie achter de rug. Het Verrassend Winkelweekend stond dit keer in het teken van mode en muziek, maar ook de tweede editie van Rrrollend Leiden zorgde voor extra volk in de binnenstad.

Het begon allemaal vrijdag al toen de werkweek naadloos overging in het weekend met Summer Night Shoppen. 150 Centrumwinkeliers hielden hun deuren tot 22.00 uur open. Ook Rrrollend Leiden ging vrijdagmiddag al open, net als de deuren van de Pieterskerk die ook volop meedeed met onder andere een reuzenrad in de kerk.

Het hele weekeinde waren er verspreid over het centrum meer dan 50 muzikale optredens, een zestal modeshows en theater verzorgd door Fields of Wonder. In het Pieterskwartier was bovendien een vintagemarkt op Het Gerecht, rrrollend Leiden en het BIGGG Small Band Festival.

  Leiden


  Studio
  Middelstegracht 87A
  2312 TT Leiden

  E-mail
  redactie@sleutelstad.nl

  Telefoon Redactie
  071 - 5235907

  ×