Met man en macht wordt er gewerkt om de herinrichting van de Breestraat binnen de eerder afgegeven planning op te leveren. De werkzaamheden vlotten nu goed, de vertraging werd vooral in de eerste twee weken opgelopen. Die achterstand is nu bijna weggewerkt. (Foto: Chris de Waard).

Breestraat op tijd klaar voor Leidens Ontzet

De achterstand die de aannemer in het begin opliep bij de herinrichting van de Breestraat, wordt in rap tempo weggewerkt. Wethouder Robert Strijk gaat er daarom vanuit dat de werkzaamheden volgens planning op tijd klaar zijn voor de viering van Leidens Ontzet. Door een andere manier van werken, gaan de werkzaamheden nu vlotter, ook wordt er ’s avonds langer doorgewerkt en wordt er nu ook op zaterdagen aan de Breestraat gewerkt.

Audiofragment: Wethouder Strijk gaat er nu vanuit dat de Breestraat op tijd klaar is voor de viering van Leidens Ontzet.

Strijk rekent er op dat de aannemer in het weekeinde voor 3 oktober helemaal klaar is. Daarna kan Leiden dan met een gerust hart feest gaan vieren en is de vernieuwde Breestraat klaar voor de Taptoe der Verenigingen op de avond van 2 oktober en de Grote Optocht op vrijdag 3 oktober.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×