DoCoS organiseert open dag op nieuw kunstgras

DoCoS, de grootste voetbalvereniging van Leiden, houdt zondag 7 september een open dag. Vanaf 11.00 tot 12.30 zijn kinderen welkom om kennis te maken met voetbal. Deze week opent de vereniging een nieuw kunstgrasveld, waardoor de capaciteit van de club is toegenomen. 

De voetbalvereniging heeft nu beschikking over vijf voetbalvelden, waaronder twee kunstgrasvelden. “Door het nieuwe veld kunnen we meer trainingen en wedstrijden faciliteren. We hopen dat het ledenaantal zal groeien door deze uitbreiding”, aldus bestuurslid Henk Bouwmans. Alle teams kunnen nu twee keer per week trainen. Elke zaterdag kunnen er twintig thuiswedstrijden worden gespeeld. Ook de kantine wordt vernieuwd en verbouwd, deze wordt geopend op zaterdag 13 september.

De vereniging heeft jeugdteams in alle leeftijdscategorie├źn. DoCoS heeft ook in alle categorie├źn meisjesteams. Volgens de vereniging heeft het meisjesvoetbal bij hun een grote plek.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×