Tweede verdachte van dodelijke schietpartij meldt zich

Vrijdagmiddag is op het politiebureau in Leidschendam een 28-jarige man aangehouden in verband met de schietpartij die afgelopen woensdagavond plaatsvond in de Gravin Marialaan in Leidschendam. Daarbij werd een eveneens 28-jarige Leidenaar dodelijk getroffen.

Direct na de schietpartij hield de politie al een verdachte aan. Deze tweede verdachte meldde zich vrijwillig aan de balie van het politiebureau, waarop hij direct werd aangehouden. De politie onderzoekt wat precies zijn rol is geweest.

De politie op nog steeds druk bezig met het onderzoek naar het schietincident. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden. Ook mensen die mogelijk andere informatie hebben die met het schietincident te maken kan hebben, worden dringend verzocht om te bellen met 0900-8844 of anoniem op 0800-7000. Ook kan er worden gebeld met de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079-345 89 99.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×