In november wordt voor de derde keer het Leidse Sportcongres gehouden. (Foto: Sportbedrijf Leiden).

Derde Leidse Sportcongres in november

Sportstad Leiden organiseert op woensdagavond 5 november voor de derde keer het Leidse Sportcongres voor bestuurders van sportverenigingen. Dit congres wordt gehouden bij Zorg en Zekerheid. Tijdens het congres krijgen de gasten allerlei tips die het besturen van de vereniging ten goede moeten komen. 

Avondvoorzitter Jan Breedeveld presenteert de avond, waarna de manager van Sportbedrijf Leiden, Stef Gresnigt, een presentatie geeft over de stand van zaken in de Leidse sportwereld. Deelnemers kunnen zich aanmelden voor twee verschillende workshops / presentaties. Deelname is gratis dankzij de bijdragen van Zorg en Zekerheid, Fonds 1818, Sportbedrijf Leiden en de gemeente Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×