Bij een brandje, afgelopen nacht in een woning aan de Lisdoddekreek in Leiderdorp, is de bewoner omgekomen. (Foto's: Toon van der Poel).

Bewoner komt om bij woningbrand in Leiderdorp

Bij een brand in een woning aan de Lisdoddekreek in Leiderdorp is de bewoner om het leven gekomen. Even na middernacht belden bezorgde familieleden van de man de politie, omdat ze geen contact met hem konden krijgen. Dat politie nam een kijkje en constateerde dat er rook in de woning stond.

lisdoddekreek2.jpgAgenten haalden de man uit zijn woning en probeerden hem nog te reanimeren. Dat mocht niet meer baten. De brandweer wist het brandje snel te blussen. Over de oorzaak is nog niets bekend. Vooralsnog wordt er uitgegaan van een noodlottig ongeval.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×