Jongeren aangehouden voor diefstal of heling

De politie heeft gisteren in de Merenwijk een groep jongens aangehouden op verdenking van diefstal of heling van een laptop. De verdachten, Leidenaars in de leeftijd van 16 tot en met 19, zaten rond 15.00 uur onder verdachte omstandigheden samen op een bankje in de Ridderspoortuin. De politie kreeg eeen telefoontje dat de jongens met een laptop in de weer waren en dat zij deze steeds verborgen als er mensen langskwamen.

Agenten gingen een kijkje nemen en ontdekten inderdaad de laptop en ook ten minste één fiets waarvan het vermoeden bestaat dat deze van diefstal afkomstig is. Alle jongens zijn aangehouden en in verzekering gesteld.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×